I år firar det brittiska märket Mulberry 40 år! Detta firas nu med pompa och ståt i deras butiker runt om i världen. Bla  åker en gigantisk Bayswater ballong i guld runt på en årslång turné på olika event, världen över. Ballongen startade sin resa på öppningen av deras butik på Bond Street i London.

Mulberry släpper även i samband med firandet en coffe-table bok, fylld med foton och minnen från deras första 40 år. Jag älskar modeböcker och gillar att samla på dem så jag hoppas att den går att få tag på här i butiken i Stockholm.

Just nu skulle denna godbit gärna få flytta in hos mig. Härlig, cool grön nyans och perfekt sommarmodell!

One thought on “Mulberry 40 år!

  1. Anna

    Åh, jag älskar Mullberry!!!

    Vilken fin väska som hade hittat sitt hem hos dig 🙂 Färgen var helt underbar!! Jag önskar mig en större väska som jag kan använda som weekend bag. Tips?

    Kramar

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.