Jag älskar doftljus av alla dess slag och har hittat ett märke som heter Klinta som bla gör ekologiska palm och sojavaxljus som är både är doftljus och massageolja i ett. När ljuset smälter kan man ta den varma oljan och massera in i huden. Det finns fem olika storlekar och en rad olika dofter. Priset är endast 55kr för det minsta ljuset och frakten kostar 35kr. Du ser hela sortimentet här.

3 thoughts on “Mysiga doftljus

 1. Elina

  Hej! Är du släkt med Pernilla W?? Firade ni inte jul i hop? Tyckte att jag såg din son ¨på en av hennes bilder från jul.
  Nyfiken i en strut..

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Elina,
  Pernilla och jag ärvänner sedan flera år tillbaka och firar ”lilljul”ihop dagen innan julafton, som en en tradition sedan flera år tillbaka.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.