Idag, lördag har jag och Denzel haft en mysig dag med lite egentid då Erik tog med sig Keyla till landet över dagen. Vi mötte upp Charlotta och Lukas och lekte i Humlan några timmar för att sedan käka lunch och gå och se Toystory 3. Jag visste inget om filmen innan och vi har varken sett 1:an el 2:an men den var såååå bra! Trots att killarna bara är 4 år och filmen är från 7 år är den både rolig, lite sorglig på slutet och ett budskap om att inte slänga leksaker utan att ge dem vidare när man vuxit ifrån dem. En riktig mysdag!

:a

Två coola killar redoa för 3D-filmen!

Nu sitter jag i soffan, Denzel läser Barbapapa och jag dricker en latte och ska njuta av några nyinköpta modemagasin…..lördagsmys på hög nivå :)!

P.S Den svarta klänningen blev min igår, jag gick förbi och köpte den på Grandpa efter att ha läst att ni gillade den! Ibland är det bra att ha en blogg om man är velig inför ett köp, tack :)!

Önskar er alla en trevlig helg! D.S

3 thoughts on “Myslördag!

  1. Charlotta Flinkenberg

    Tack för en mysig dag, Shatilla & Denzel! Och vilken god smak din man har som köpte den där fina Marc by Marc Jacobs-väskan åt dig. Ses snart hoppas jag! Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.