Jag är väldigt ombytligt när det kommer till skönhetsprodukter och cremer, jag älskar att testa nytt och se vad som passar mig och min hud bäst just för tillfället. Man har ju helt olika behov på vintern jämfört med vår/sommar tex.  Jag tänkte därför delge er några av mina favoriter som jag använder just nu:

Brazilian Blowoutprodukterna: För er som följer bloggen så vet ni att jag testade att göra en Brazilian Blowout i mitt hår för några veckor sedan, jag köpte då med mig shampoo, inpackning coh serum hem ,så sedan dess har jag tvättat håret med deras produkter och använt cremen i håret för bättre effekt och jag är jättenöjd med produkterna. Håret blir mycket mer lättarbetat, inte alls frissigt och faktiskt mycket glansigare.

Philosophy Inner Grace: Min favoritparfym just nu. Fick en ny flaska av min man nu när jag fyllde år i oktober och den är underbar. Säljs på COW Parfymeri i Sthlm. Det finns flera olika varianter i denna Philipsophy-doftfamilj.

Dove handcreme: Känns som att jag kan använda hur mkt handcreme som helst på höst/vintern. Mina händer är konstant torra. Denna är prisvärd och lite fetare i konsistensen och går in bra i huden.

Kerstin Florian Rosewater: Skönt ansiktsvatten att spraya när som över ansikte, dekollage etc. Jag använder den när jag suttit för länge framför datorn eller varma sommardagar. Fräsch och härlig!

Biotherm Skin-Ergetic: Senaste lanseringen från Biotherm. Härlig nattcreme som även finns som dagcreme. En riktig fuktbomb som tar hand om huden över natten, innehåller massor av nyttiga och  kraftfulla antioxidanter för att skydda huden från de fria radikaler vi utsätts för utifrån. Underbart fruktig doft.

Dior Foaming Cream: Krämig och löddrig rengöring från Dior, underbar doft och jag älskar när det löddrar!

Dior Creme de Rouge: Vardagslyx för torra läppar… snygg förpackning, mjuk doft och härlig konsistens.

Lancome Lipgloss: Detta puderrosa lipgloss har varit en favorit hela hösten. Ger den perfekta nyansen med lite färg i vardagen.

Vilken är din skönhetsfavorit just nu? Jag älskar bra hudvårdstips, so hit me i kommentarsfältet!

5 thoughts on “Några skönhetsfavoriter just nu…

 1. Carola

  Måste tipsa om världens bästa handkräm- den fr Body shop som innehåller hampaolja. Händerna blir lena och man blir inte kladdig efteråt heller.

  Reply
 2. Camilla

  Nya höstfavoriter hos mig är:
  Kerastase Bain Nutri-Thermique schampo och balsam
  Dermosil DermOlive Body Cream
  MaxMara Le Parfum Zest & Musc
  Dermalogica climate control lip treatment

  Reply
 3. Lena

  Min absoluta favorit är nuskins ageloc-produkter. Jag använder även deras galvanic spa en gång i veckan. Kan varmt rekommenderas.
  Inom hårvård är Sebastian favoritmärke.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.