Jag älskar att beställa över nätet, enkelt, smidigt och man får det hemlevererat.

Idag tycker jag att de flesta sajter har bra reklamations eller returrutiner och detta spar så mycket tid för mig. Jag vet oftast vad jag vill shoppa eller vad jag letar efter men tyvärr har jag inte längre tiden att springa runt på stan i butiker och leta.

Nu senast hittade jag en ny sajt som jag aldrig beställt ifrån som heter Babyshop. Brett sortiment och både leksaker, vagnar och kläder. Dessutom grymt snabb leverans & endast 29 kr i fraktkostnad inom Sverige. Alla köp över 699 SEK är fraktfria!

Jag hittade massor av snyggt som jag tänkte visa er:

Skön tröja till Denzel från Nova Star

Snygg höstjacka i härligt blå nyans, även denna från Nova Star

Denzels fötter växer så att det knakar, så nya skor behövdes inför dagisstarten och dessa coola sneakers blev han superglad över!

Jag klickade även hem en del fint till Keyla som jag visar er senare i veckan!

3 thoughts on “Nätshopping till Denzel

 1. Maja

  Jackan är jättefin, den skulle passa min son perfekt! Men, är den vind- och vattentät, vet du? Med tanke på att hur vädret är, tycker jag att det är en förutsättning för en höst- och vinterjacka. Jag kan inte se någon sådan info på Babyshop.

  Reply
 2. Nina

  hej kanske du redan skrivit om detta men jag frågar ändå.
  Har du ngr bra tips på antingen affärer eller nätshopping på lite snyggare klänningar? Är ute efter en lång men korta går också bra. Tycker det är jättesvårt att hitta ngt snyggt i affärerna. Ändå är jag nog rätt ”normal”. Strl 38-40 och av medellängd. mvh Nina

  Reply
 3. Shatilla

  Hej Maja, Jackan känns som en höstjacka och jag tror att den är vindtät, dock blir jag osäker på hur mkt regn den tål men det är en täckjacka och perfekt nu när det börjar bli lite kyligare.
  Nina – har du kollat Asos.com, Topshop.com, Mytheresa.com, det finns många sajter som säljer snygga klänningar! Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 13 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.