Det finns såå många bra webshoppar, nästan varje varumärke säljer idag till olika typer av webshoppar eller startar upp egna som ett komplement till sina fysiska återförsäljare. Som ni vet är jag ett stort fan av att handla på nätet, speciellt produkter som jag har testat innan eller när jag vet exakt vad jag letar efter.

Här kommer några fina tips på skönhetsprodukter och doftljus som man enkelt kan klicka hem om utbudet eller tiden ej räcker till…

Vinterns look från ESSIE, pris ca 129kr/st

Läppbalsam och handcremer i en rad härliga dofter från Lóccitane. Duopackpris ca 145kr

Victoria’s Secret Strawberries & Champagne doftar underbart av jordgubbar, champagne och svarta vinbär.

Härliga doftljus kan man inte ha för många av. Speciellt gillar jag Voluspa och KOBO ljus!

3 thoughts on “Nättips!

  1. K

    Men du vet att så småningom är alla fysiska butiker väck om vi bara handlar på nätet. Då går det inte att testa innan.. tänk lite längre, så kanske vi får behålla dom riktiga butikerna i vår stadsbild.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.