Helgen har bokstavligen bara svischat förbi i ett rasande tempo och idag är jag sååå trött, ska man inte känna sig utvilat efter en ledig helg? Totalt självförvållat antar jag…

Igår morse var Denzel och jag på plats på NK en timme innan varuhuset öppnade då han och 29 andra barn skulle visa höstmode för NK Kids. Det var barn i alla åldrar, från 2 år till 14 år och alla var sååå duktiga, men då det var två visningar så tog det verkligen heeela dagen! 

En glad kille i snygga kläder från Mini Rodini.

Både Theo, Benjamin och Linn gick visningen och det var full fart på barnen hela dagen. Efter visningen passade vi på att kika in på tidningen Mamas event för Årets Mama uppe i restaurangen på vån 4 på NK.

Självklart var farmor, vänner och bekanta på plats för att hejja på de små gullungarna!

Sen var det bara att bege sig hemåt och svida om för Emilias tjejmiddag! Vi var 12 tjejer som blev bjudna på en underbar kväll fylld med mycket skratt, skumpa, svenska kräftor,vin och så mkt god mat! Emilia hade dessutom gjort en fantastiskt dukning med goodiebags till alla gäster! Hur omtänksamt är inte det?

Till bords hade jag härliga Karin som är en gammal kompis till Emilia och supertrevliga Sofia som jag träffat tidigare.

Svenska kräftor och västerbottenpaj till förrätt, fisksoppa till huvudrätt och fantastiska godsaker som minibiskvier, salta bilar och maränger till efterrätt. Allt signerat Erssons. Jag kan inte vänta tills de äntligen öppnar upp i Bromma Centrum, så att man har nära till alla dessa delikatesser!

Idag har vi haft en heldag på Skansen och såg delar av familjen Wahlgren uppträda, käkat våfflor och gått runt och tittat på alla fina djur! Nu är jag helt slut och längtar efter att få gå och lägga mig! See you tomorrow :)!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “NK's barnvisning, Tjejmiddag & Skansen….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.