Systrarna ”Dagmar” är en av de nominerade till The International Woolmar Prize. De tävlande ska skapa en minikollektion i merinoull till den första deltävlingen som avgörs 12 juli.

Tidigare vinnare är Karl Lagerfeld och Yves Saint Laurent, som vann i olika kategorier 1954. Jag håller tummarna för systrarna Dagmar, just stickat är ju Dagmars signum och de som de är allra bäst på tycker jag!

2 thoughts on “Nominering till Dagmar!

 1. Annika

  Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt 2 månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

  / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  Reply
 2. Annika

  Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

  / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

  Just nu pågår en ny tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort!! 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.