Snart är det dags för årets glammigaste modegala att gå av stapeln!

ELLEgalan är den 11 januari och då delas Sveriges mest prestigefyllda modepriser ut, däribland Årets designer.

Till Årets designer har i år fyra framstående svenska modevarumärken nominerats. Endast en får den stora äran att ta emot den eftertraktade plaketten.

Nomineringar Årets designer:

Altewai.Saome

Malmöbaserade Randa och Natalia, årets nykomlingar på ELLE-galan 2012, går från klarhet till klarhet och levererar silhuettstarka plagg med många fina finesser.Detaljnivån är imponerande hög.

Dagmar

De tre systrarna fortsätter att ta stickningen till nya höjder. De kombinerar en kreativ och artistisk vision med avancerad teknik och hållbarhetstänk – ett vinnande koncept även utomlands.

Tiger of Sweden

Bäst i klassen när det gäller skräddad damkonfektion – nu ännu bättre med vässade linjer och höjd modegrad. Fräschör, passform, trend… Tre ord som sammanfattar Tiger.

Ann-Sofie Back

Hon är skicklig, egensinnig som få och vågar alltid tro på sina idéer. Experimentlustan, nerven och de intressanta referenserna i Ateljé förs vidare och utvecklas i underlinjen Back – med samma trendstatus som resultat.

Vem tror du vinner?

 

One thought on “Nomineringarna till Årets Designer

  1. Jenny i England

    Heej Shatilla!
    Jag hanger inte med langre nar det galler svensk design men jatte skoj att fa sig en uppdatering. Vad underbar semester du har haft! Lyckost-men det unnar jag dig/er!
    Hoppas att du myser av jul ledigt och ser fram mot Nyarsafton! Du kan val visa bilder igen som du gjorde i forra aret. Det var sa kul att se hur du firade och vad ’outfiten’ var. Kram kram!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.