Garnier har släppt en ny hudvårdserie som heter Nordic Essentials. Denna serie är speciellt anpassad för nordisk hy.

Hela serien är testad på nordiska kvinnor (kvinnor som lever i ett nordiskt klimat med lång kall och torr vinter tex) och innehåller naturliga extrakt och essentiella vitaminer. Produkterna tillför huden fukt, näring och har ett skonsamt skydd mot yttre påfrestningar.

Hela serien är prisvänligt och kommer att säljas i dagligvaruhandeln.

Rengöringservetterna för normal/blandhy är skönt uppfriskande och tar bort både makeup och orenheter. Jag använder dessa ofta och tycker att de är erfekta om du är på resa, ha i väskan eller som extra rengöring när man ej har något annat tillgängligt.

24h Moisurising Day Cream
Fuktighetscreme för normal/blandhy. Kan appliceras morgon/kväll och innehåller vindruveextrakt och E-vitamin.

 

Uppfriskande tvättgel för normal/blandhy som innehåller rengörande ingredienser och vindruveextrakt.

5 thoughts on “Nordic Essentials…

  1. Nina

    Jag användar Garniers produkter men nu säger de överallt där jag har varit att de har slutat med rengöringslotion och ansiktsvatten för torr hud. Och det är så synd!! Kommer de med ngt nytt som ersätter. Jag har nämligen mkt torr hud. Dessutom är ju Garnier prisvänligt. Tack för en bra blogg!

    Reply
  2. Shatilla Holm Author

    Emelie och Nina, denna serie finns både för torr/känslig hy och normal/blandhy. Produktserien som är rosa är för torr hy och grön för normal/bland hy. Hoppas ni hittar dem på ICA el Coop tex! Kul att ni gillar bloggen :), det glädjer mig! Trevlig kväll!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.