I gårkväll var jag på prisutdelningen av Nova 2011 på ROOM i PUB-huset med mina kollegor. Trendgruppen tillsammans med Formex stod som avsändare för detta event och vår världskända svenska kock Marcus Samuelsson delade ut priset till de två vinnarna Hanna Hedman och Simon Klenell.

Under kvällen bjöds det på bubbel och plock signerade Marcus Samuelsson, som även presenterade sin nya kollektion som han gör tillsammans med Mateus.

Hanna Nova Beatrice, chefredaktör på Plaza Interiör satt i juryn.

Såklart var min inredningsbloggande kollega Susanne på plats!

Trendgruppens Stefan Nilsson var i sitt esse!

Marcus Samuelssons samarbete med Mateus är en serie i vitt porslin med snyggt mönster och i goodiebagen fick man bla en härlig tekopp från detta samarbete!

3 thoughts on “Nova 2011 på ROOM

  1. Anna

    Åh då måste jag titta efter hans matteus porslin!! Det är ju såååå himla snyggt. Marcus är min idol, vad avis jag nlir att du fick träffa honom!!! 😉

    Kramiz

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.