I veckan hade jag en färgtid hos Koivisto/Karlsson på Tegnergatan. Det var evigheter sedan jag färgade håret och jag bokade in en tid för att testa REDKEN`s nya hårfärg – Chromatics. En salongsbehandling som ej innehåller ammoniak och har en oljebaserad formula som ska vara väldigt skonsam och ge bra resultat.

20120411-212046.jpg

Chromatise-behandlingen gav inte den där typiska ”ammoniak”-doften efteråt, det gjorde inte heller att håret kändes speciellt behandlat efteråt och den gav en otroligt fin glans på håret och en jämn och snygg färg. Dessutom sägs denna behandling göra  håret 2 * så starkt!

Jag känner mig supernöjd med behandlingen och färgnyansen, speciellt då mitt hår tidigare var lite solblekt och lite längder med gammal färg. Då jag valde en mörkbrun nyans så är det inte någon jätteförändring för den som ej vet det men jag känner och ser en stor skillnad!

Färgexperten David tipsade mig även om bra eftervård, Smooth-serien från Pureology! Har aldrig testat detta märke tidigare men ska nog passa på att köpa på mig dessa nu så att färgen håller länge och bra.

20120411-212008.jpg

2 thoughts on “Ny hårfärg!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.