Gisele Bundchen lanserar en helt ekologisk hudvårdsserie under namnet Sejaa Pure Skincare.

Huvudingredienserna i serien är aloe vera, sheasmör och jojobaolja och produkterna i serien består utav helt naturliga ingredienser och kommer i återvinningsbara förpackningar.

Hudvårdsserien består utav tre produkter- en dagkräm, nattkräm och en lermask och Giseles egna favoritprodukt sägs vara lermasken!

Hudvårdsserien kommer att säljas online på www.sejaa.com och priserna ligger mellan 400-500kr/produkt. 

Gisele i en magisk klänning från Versace.

Påskhelgen bjöd annars på underbart väder med sol större delen av fredagen och lördagen här i Stockholm och det var underbart att vara helt ledig hela familjen tillsammans. Vi passade på att inviga vår terass och planera för blommor och växter för våren och sommaren!

Min nya marinblå kofta med guldknappar kommer ifrån Resteröd och jeansen är gamla som gatan men storfavoriter och kommer ifrån Seven!

 På lördagkvällen tog Keyla och jag tåget ner till Växjö för att gå på lilla Leo`s dop på söndagen. En minst sagt snabbvisit i min gamla hemstad!

Martina, Magnus och lille Leo!

Leo och Keyla spanar in varandra på flygeln i Växjö Domkyrka.

Min prinesssa Keyla

Ovan bilder är tagna av Martina Wärenfeldt/Fotomama.se.

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Ny hudvårdserie!

 1. Camilla

  Åh,vilken häftig utsikt från er balkong,takåsarna i Stockholm. Men är du inte rädd det ser högt ut med tanke på era barn, fast ni är väl vana.

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej Camilla,

  Jooo, det är ganska högt och jag är dessutom höjdrädd men vi har lärt barnen att inte vara på terrasserna om ej någon vuxen är där + att vi har en grind för dörren. Dock kan man inte vara nog försiktig….

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.