Den 22-23 september öppnar Gallerian i Stockholm ett helt nytt shopping- och loungeområde i Gallerians södra del. Vad sägs om soffor, sittplatser, fri wi-fi och ett 20-tal fria iPads, kringgärdat av artistuppträdanden och massor av shopping?

Flera av de varumärken som öppnar butiker i gallerian har satsat på flaggskeppsbutiker, såsom Monki, Bik Bok, Björn borg, H&M, T-shirt Store, Guess, Box Bazaar och Laka. I november kommer även Media Markt och Indiska slå upp portarna i Gallerian.

Under hösten gör Gallerian även en ambitiös satsning på musik. Från och med den 22 september (På scen den 22 sept är Le Kid) fram tills jul kommer det på tisdagar, onsdagar , torsdagar och lördagar vara uppträdanden i Gallerian. Över 120 artister kommer att uppträda vid ett 60-tal musikevents. Dessutom nya öppettider för Gallerian sina öppettider och kommer att ha öppet till 20.00 på vardagar och fram till 18.00 på helger.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.