Äntligen finns det en svensk webshop som specialiserat sig på att sälja hudvårdsprodukter som bara säljs på salonger. SkinCity.se hittade jag för några månader sedan och de säljer hudvårdsmärken som Decleor, Akademikliniken, MD Formulations mfl.

Jag älskar att hitta nya, smarta, snygga webshopar som underlättar vissa inköp som man vet att man vill ha eller behöver och som går att beställa hemifrån soffan!

Jag bestämde mig för att beställa hem ett nytt märke som jag aldrig tidigare testat som heter Mene & Moy.

Annika som driver shoppen är snabb på att svara på mail om du har några funderingar eller frågor och du får hem dit paket inom 2-4 dagar och just nu är det dessutom fraktfritt (fram till 31 augusti).

Jag har nu testat dagcremen, nattcremen och rengöringen som jag beställde för ett tag sen och måste säga att jag är jättenöjd med produkterna. Produkterna passar min hudtyp helt perfekt (Jag har normal blandhy).

Mene&Moys hudvård är djuprenande mot akne, ökar lyster och glans, ökar hudens elasticitet, tar bort åldersfläckar och reducerar fina linjer.

4 thoughts on “Nya hudvårdsprodukter!

 1. Sara Lund

  Hej jag älskar mene moy har nog testat 50 olika märken i mitt liv men inget slår mene moy.

  jag handlar mina produkter av en säljare på tradera, betalar säkerligen 60% av butikspris så Ida handla gärna av honom kan ge dej hans email adress och han har nog de mesta produkterna även dermaceutic Han brukar lägga upp auktioner så sök på mene moy så hittar ni nog honom.

  Min favorit produkt just nu är C20 krämen helt underbar även c silk touch gör huden strålande len o vacker

  mvh Sara

  Reply
 2. Sanna

  Hej. Jag har haft problem med finnar länge, ätit mediciner som hjälpt ett tag bara osv. Försöker desperat hitta produkter som passar min hy o får bort acnen…
  Men alla säger olika och nu sitter man ju här o vet inte vart man ska kolla.

  Vet ni vad som rekommenderas för finnig hy? Pormaskar och ömt/inflamerat, inte så mycket synliga finnar (var), utan mest rött.
  Just nu är den ganska torr o flagnar, blir röd osv.

  Har ju blivit fattig av alla behandlingar o dylikt, så vore bra att kunna hitta bra produkter billigt.
  Kanske kan ni hjälpa mig?

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.