Igår gjorde jag som sagt en BKT Defrizz hos Blacknuss Haircare, Camilla och hennes team är helt outstandig på hår som mitt. Det vet hur man klipper lockiga, tjocka år, de kan riktig fönteknik och erbjuder dessutom en hel del olika behandlingar för afrohår/lockiga hår samt skandinavisk frissigt hår.

Eftersom Brazilian Blowout som jag gjorde i vintras förbjöds då den innehöll för höga doser av ett ämne (mot vad som är gränsen inom EU)  drogs denna bort från marknaden fortare än kvickt.

BKT Defrizz är en liknande keratinbehandling från Brazilien och som innehåller naturliga extrakt  såsom frukt, acai, nötter och citrongräs. Behandlingen gör håret mindre frissigt, ger en ökad glans och mjukhet  och ska även den hålla i 2-3 månader beroende på hur man sköter sig hår, använder produkterna som ingår i behandlingen etc.

Behandlingen tar ca 90 minuter att göra beroende på hårkvalite och längd. Jag passade på att njuta av lite egentid och hade lite tidningar med mig som jag ej hunnit läsa. Katri som har gjort mitt hår de senaste gångerna jag varit på Blacknuss är jätteduktig och så noggrann, jag kan varmt rekommendera henne om ni vill boka tid på salongen på Grev Turegatan.

Jag är jättenöjd, framför allt för att volymen på mitt hår dämpas litegrann, vilket gör det lättare att har det utsläppt. Håret blir väldigt mjukt och lättstylat. Nu slipper jag stå med plattången i 1 1/2 timme varje gång jag vill göra det rakt :)!

Just nu är det sommarkampanjpris på BKT-behandlingen fram till 31 augusti.

Vid bokning så uppge bara BKT Defrizz så får du deras specialpris samt produkterna till eftervård. (Tel 08-651 15 50 el www.afrohair.se)

2 thoughts on “Nyfriserad med BKT!

  1. Marita

    Vilket hår alltså WOW säger jag bara.Superdupervackert eller hela du är ju otroligt vacker och jättesöta barn har du/ni också.Ha en skön helg Kram från Skåneland.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.