Det svenska hudvårdsmärket Estell & Thild lanserar två nya ”age prevent” produkter för torr och mogen hy. Två produkter som är fullproppade med vårdande vitaminer, antioxidanter och fettsyror. En riktig energiboost som ska förebygga tidigt åldrande och stärka hudens naturliga försvar.

Facial Serum Rose Otto är ett serum som ger huden en extra boost med fukt, vitaminer och antioxidanter. Pris 425kr/30 ml

Facial Oil Rose Otto är en ekologisk, djupverkande ansiktsolja som förebygger fina torrhetslinjer och motverkar åldrandeprocessen. Den innehåller bla blåbär och sacha inchi olja. Ger en fin lyster och elasticitet och absorberas bäst när huden är lite fuktig.

Pris 375kr/30 ml

2 thoughts on “Nyheter från Estelle & Thild

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.