Som ni säkert känner till har Kanebo bytt namn till Sensai. Ett konstigt val kan jag tycka då Kanebo är så inarbetat och välkänt varumärke över hela världen, men det finns säkert en bra anledning till namnbytet som jag ej känner till.


Sensai har lanserat två nya produkter – Bronzing Gel och Bronzing Powder. Två härliga produkter  som ger en vacker solkysst lyster. Bronzing gel är en lätt färgad gel som återfuktar och ger en naturlig lyster och färg. Den finns i 3 nyanser och jag har testat den som heter BG 63 Copper Bronze och den var perfekt för min hudton. Gelen innehåller dessutom Spf 6 och ger ett skydd för UV-strålar under hela dagen.


Bronzing powder finns i två nyanser och jag testade BP 02, deep tan som även den passade bäst om man har lite mörkare hudton som jag. Ett lätt bronsfärgat puder som ger en fin, jämn lyster och är enkel att applicera.
Den är baserad på den unika formeln Moist Tight-Fit som ger huden en återfuktning och silkeslen yta, vilket verkligen stämmer och känns.

Priset för produkterna är 395kr för gelen och 445kr för pudret.

 


2 thoughts on “Nyheter från Sensai

  1. Rosmarie

    Har använt Kanebos produkter i flera år och gillar dem verkligen, visst de är lite dyrare än vissa märken men dryga och håller bra kvalite

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.