Sunsilk Co-Creations är en ny serie hårvårdsprodukter som lanseras i Sverige i slutet på sommaren. Totalt är det 7 nya hårvårdsserier som är utvecklade tillsammans med sju världsledande hårexperter och är anpassade för varje unik hårtyp.

För första gången i varumärkets historia har Sunsilk inlett ett långsiktigt samarbete med några av världens främsta experter inom hårvård och styling. Jag har inte hunnit testa produkterna själv men produkterna sägs ha en förbättrad formula, ny doft och flaskorna har fått en mer modern look

Svenska Sunsilk arbetar även tillsammans med en av landets främsta hårstylister, Tony Lundström, som i samband med lanseringen tagit fram stylingtips och looks för höstens hårtrender. .

I sortimenten finns shampoo och balsam från samtliga serier samt Leave-in treatment; Damage Reconstruction Program och Straight Perfection.

Inpackning lanseras för Damage Reconstruction och Vibrant Colour Protection.

I stylingsortimentet finns hårspray; Extra Strong Hold, Shine & hold och ett volymspray samt mousse, Volume Booster/thickening. 

3 thoughts on “Nyheter från Sunsilk

 1. Sanna

  Tycker inte om sunsilk för fem öre.. man får hoppas att det nya blir mycket bättre!
  Själv kör jag med balsam metoden & ÄLSKAR det, jag har t.om fått fina lockar som jag inte ens visste att jag hade där i mitt fd risiga barr! 🙂 Balsam metoden tycker jag alla skulle testa, man kan googla de för mer info om man är nyfiken på hur man ska göra! 😉

  Glad Midsommar!

  Reply
 2. Emma

  Sunsilks damage reconstruction program hårinpackning är en grym budgetprodukt! Jag älskar den. Man blir alldeles lycklig av doften, och så glider det så mjukt i ens hår. Älskar det! Alla borde testa.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.