I gårkväll var det äntligen dags för en genomgång och klippning av mitt hår av min vän Corinne. Jag har försökt få en tid hos henne i flera månader men är hon inte ute och reser så är det TopModel eller Melodifestivalsuppdrag, en riktigt driftig och duktig tjej! Sen flera år tillbaka driver hon dessutom salongen Corinne & Friends i Sturegallerian.

In Action!

Salongen har tagit in Hotel Costes snygga sortiment av doftljus och produkter! Superhärliga produkter och har du missat Hotel Costes i Paris kan jag varmt rekommendera detta coola  hotell.

Dessutom säljer de massa nyttiga joser och jag testade kokosvatten som jag har hört så mycket gott om. Ekologiskt kokosvatten med massa nyttigheter och vitaminer. Det smakade ganska annorlunda än vanliga joser men fräscht och gott! Dock måste den drickas riktigt kallt tycker jag annars blir det lite för kvalmig smak i mitt tycke!

 

 

2 thoughts on “Nyklippt!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.