I och med att vi flyttade i våras så har barnen fått börja nytt dagis närmare där vi bor. Inskolningen har pågått några dagar nu och peppar peppar har det gått över förväntan!

Det var två laddade och förväntansfulla barn som följde med Erik dit i onsdags.

Förra veckan började jag därför gå igenom barnens alla kläder, rensade bort allt som var för smått, tog fram regn &  höstkläderna samt inhandlade lite nytt som saknats. Mina vänner som har barn som är yngre än mina tog glatt emot några kassar med urvuxna kläder!

Svenska Kånken från Fjällräven som barnen har i blått och rosa (lilla modellen som inhandlades under förra året)  upplever en riktig retrotrend och fyller hela 33 år i år.

Nya färger finns inför hösten i färgen Peach Pink och Frost Green.

Tycker dessa är perfekta att ha till dagis och utflykterna! Slitstarka, håller i flera år och fina färger att välja mellan!

Har även skaffat jackan ”Kids Greenland” till Denzel i höst i färgen sand och en svart till mig. Perfekta för utelek och jag tycker att den är både snygg, praktisk och en slitstark höstjacka med fina detaljer.

Precis som i vuxenjackorna innehåller även dessa G-1000®-väv som är Fjällrävens eget slitstarka och anpassningsbara material, perfekt  för alla årstider. Det tätt vävda tyget är vind- och vattenavvisande och mycket tåligt, samtidigt som det ventilerar väl och torkar snabbt.

G-1000 är gjort i en blandning av 65% polyester och 35% bomull som vaxats med ett tunt lager Grönlandsvax. Vaxet ger materialet ett extra skydd mot smuts, vind och väta, och kan enkelt förstärkas eller tvättas ur beroende på till vad du ska använda ditt plagg. Förutom skydd mot väder och vind, skyddar G-1000 också mot solens skadliga strålar, och mot irriterande insektsbett.

3 thoughts on “Nytt dagis & snart höst…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.