BJÖRK&BERRIES lanserar en helt ny produktserie inför våren 2010 – Green & Clean Spa som innehåller ekologiska björk- och gurkextrakt. Det är 100% naturliga doftämnen och det är den svenske parfymören Pierre Wulff som komponerar BJÖRK&BERRIES unika dofter i New York, därefter tillverkas produkterna i Sverige.

BJÖRK&BERRIES nya serie innehåller de hudvårdande ingredienserna björk och gurka. Björk skyddar huden, är anti-inflammatoriskt och innehåller viktiga antioxidanter samt essentiella oljor. Gurka verkar återfuktande och mjukgörande för torr hud samt har en anti-ageing effekt och helande verkan på kroppen produkterna är även helt fria från parabener och innehåller inga syntetiska färgämnen.

Jag har testat Green & Clean Spa Super Vitalizing Sugar Scrub som är en kroppsskrubb som effektivt peelar bort döda hudceller och ger huden en fräsch lyster och doftar underbart. Efter en uppfriskande peeling lämnas huden alldeles silkeslen.

Priset är 245 kr för 200 ml och BJÖRK&BERRIES Green & Clean Spa kommer att säljas exklusivt på alla Kicksbutiker med start från mitten av april 2010. Därefter släpps serien hos BJÖRK&BERRIES övriga återförsäljare runt om i Sverige i juni.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 + 10 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.