Denzel & Keyla har vuxit ur sina regnkläder från Didriksson som jag köpte förra våren och jag har kikat runt på nätet efter nya.

Nu när våren är på intåg och man förhoppningsvis snart kan lägga vinteroverallen på hyllan och istället ha tunnare överdragsbyxor och regnkläder på när det är lite sämre väder så ska de vara sköna, funktionella och gärna i rätt storlek :).

Kidsbrandstore har bla fått in nyheter från Lindberg som har ett bra utbud av barnkläder, ytterplagg och funktionella plagg till barn.

Färg blir man glad av! Dessutom bra pris, 450kr för ett set med jacka & byxa.

Jag hittade även denna nyhet från Helly Hansen, jacka & hängselbyxa för 999kr.

Knallgult från Molo hittade jag hos Babyshop.se, riktigt cool! Pris 299kr

Jag skulle även vilja hitta en bra överdragsbyxa till båda som inte är fullt fodrade utan passar att ha på dagis under våren, gärna utan hängslor. Någon som har några bra tips?

 

6 thoughts on “Regnskydd!

  1. Amanda

    Den perfekta allvädersbyxan tycker jag Stadium har. förstärkta på knän och rumpa men ANDAS vilket inte galonisar gör och dessutom UTAN hängslen vilket är bra.

    Reply
  2. Malin

    Vad det gäller överdragsbyxor så tycker jag att Reima har de bästa. De vi har haft har hetet Reima Tec och de har varit otroligt slitstarka (=aldrig gått sönder!). Jag brukar köpa dem på NK Kids, men de finns på en massa olika ställen.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.