Soft Goat är ett svenskt cashmeremärke och webshop som säljer kvalitetsplagg och produkter i 100 % cashmere. De säljer klassiska och fina tröjor och koftor i många olika färger och man får riktig beslutsångest när man ska välja modell och färg.

Till slut föll mitt val på en marinblå kofta, väldigt klassisk och ett bra basplagg i garderoben som passar till mycket.

Soft Goat`s produkter är stickade av garn spunnet av ull från getter,  och företaget tar sitt sociala ansvar och och för varje såld tröja går 10 kr  oavkortat till Barnfondens projekt ”Skänk en Get”. En get kostar 350 kr och här redovisas det kontinuerligt hur många getter som Soft Goat skänker.

Några av mina andra favoriter som jag velade mellan och som finns i shoppen just nu är:

Vacker kabelstickad tröja i lavender

Klassisk beige, just nu 20% rea på just denna färg här.

Varför inte en snygg ”peach” till de vita jeansen i sommar?

Ett stort plus med webshoppen är att det alltid är fri frakt, fri retur, leverans inom 3 dagar (Inom Sverige) och 30 dagars returrätt – det tycker jag är väldigt generös kundservice!

2 thoughts on “Nytt från Soft Goat!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 6 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.