Fredagmorgon & snart helg, underbart!

Nytt tillskott i garderoben är denna klassiska skjorta från Ralph Lauren. Tidlös, klassisk och perfekt till jeans och boots!

20120314-202755.jpg

(Halsband Bulgari)

20120314-202807.jpg

Bra utbud av Ralph Lauren och andra svenska och internationella märken hittade jag hos Gillblads som har både webshop och fysisk butik i Göteborg.

Jag ska ner till Göteborg i början på maj igen och ska då försöka hinna förbi denna butik som även har ett stort utbud av bla Burberry, Tiger och By Marlene Birger  i den fysiska butiken.

Önskar er en trevlig fredag!

4 thoughts on “Nytt i garderoben!

 1. Johanna

  Håller med att denna skjorta är snygg och tidlös, minus dock för buttondown krage, därför har jag aldrig köpt någon. Men kanske finns utan knappar =) Ha en bra dag! Bra tips på Gillblads där, bor o Gbg och besökte ofta dom förr, men har liksom ”glömt av” en butiken, tack =)
  Ha en bra helg och tack för en bra blogg!

  Reply
 2. Käthe

  Gillblads regerar! En epok som envetet håller sig kvar i huskroppen. Förr VAR Gillblads halva kvarteret – nu är det en liten damavdelning kvar. Men med ett väldigt brett sortiment och de klassiska märkena. Jag njuter av att gå in i bland och titta eller kanske handla av de proffsiga expediterna som alltid sätter kunden i centrum! Hoppas de alltid ska finnas kvar.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.