Idag har jag haft en trevlig lunchdate med Sara som jobbar på Odd Molly. Vi träffades på Sturehof som alltid levererar bra mat och service, en favorit sen flera år tillbaka!

Sara berättade att Odd Molly tillsammans med Helena Christiansen har tagit fram en limiterad edition kollektion sängkläder där delar av vinsten går till ett välgörande ändamål som Helena Christiansen själv valt.

Kvaliten ska vara fantastisk och både mönster och färger ser väldigt fina ut. Kollektionen finns i butik nu och kan bla köpas i deras egen butik på Humlegårdsgatan i Stockholm. 

Designade sängkläder i limited edition-kollektion.

n

Gå till sängs med Odd Molly och skänk samtidigt pengar till välgörenhet.

Ljusa, pastelliga, pudriga toner i rosa och grönt signerade Helena Christiansen…

3 thoughts on “Odd Molly lanserar sängkläder…

  1. Mia

    Känns inte så trovärdigt när du inte ens själv sett kollektionen utan lunchat med en från företaget…skiljer dig från övriga bra bloggare här på sajten.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.