Snygga ögonbryn är något jag ofta lägger märke till. Jag gillar dem lite kraftigare, jämna och fylliga. Idag finns det flera bra produkter just för sina ögonbryn och bra verktyg som ser till att du håller dem I snygg shape.

Lóreal Paris har laserat sin produkt Smokissime, ögonpennor med pudereffekt. Perfekt om du gillar den sotade looken. En mjuk applikator som markerar, tonar ut och förstärker.

Den finns i tre nyanser & kostar 129kr.

Brow Artist Kit är ett perfekt kit med både produkt & verktyg för ögonbrynen. Du börjar med att plocka brynen till rätt form, därefter använder du det pigmenterade vaxet som formar och färgar dina bryn i perfekt nyans (12tim hållbarhet) och sist stylar du brynen med den tillhörande borsten! Perfekt i handväskan eller på resan!

 

Ögonbryn

ÖgonClose-up

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.