I veckan kom ett sött bud ifrån Deichmann med kakor & information om höstens nyheter. Webbshoppen är väldigt smidig att beställa ifrån & de har fri frakt, jag har bla köpt dessa godingar därifrån.

20121105-200735.jpg

20121105-200802.jpg

Nu har julen kommit till Östermalm, korvmojjen vid mitt jobb har gått ”all in” i år och inte sparat in på blingblinget!

20121105-200838.jpg

Jag bara måste tipsa er om de skönaste ”hemmamys”-byxorna eller yogabyxorna om man så önska som jag hittat! Jag har beställt dem från Makila Clothing och har dem i både svart och nu även i ”fig”. De är de skönaste byxorna jag äger och jag skulle kunna leva i dem. Yogabyxorna är i miljövänlig bambu och är ekologiska. Sååå underbart sköna!

Såg att Makila Clothing just nu kör en tävling om just dessa yogabyxor, vill du tävla, hittar du mer info här.

20121105-200924.jpg

Denna vackra inbjudan damp ner i brevlådan, årets första julkort med inbjudan till julgransvernissage! Tack, klart jag kommer!

2 thoughts on “Gott & Blandat…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.