Igår började jag dagen på ett sätt som jag gärna skulle vilja starta fler dagar – lyxig Champagnefrukost signerad Stefano Catenacci och Champagnen Nicolas Feuillatte på Strandvägen 7.

Frankrikes mest sålda Champagne firar 35 år och detta ska såklart firas! Nicolas Feuillatte är inne på sitt fjärde decennium och är trots sin unga ålder den mest sålda champagnen i Frankrike och den tredje största producenten i världen.

Vi bjöds på en helt underbar frukostmeny specialkomponerad med olika champagner till.

Morgonens frukostvärdinna Lotta Lundgren, författare till boken ”Om jag var din hemmafru”. Har inte läst denna men måste nog köpa den då hon verkar sjukt rolig!

Vad sägs om skaldjursbisque med spindelkrabba och petit pois och american pancakes med mylta på hjortron och färska blåbär? I glaset Nicolas Feuillatte Brut Chardonnay 2004.

Jordgubbsmousse med rabarberinteriör och vaniljglas i vit choklad (Samma som serverades på Kungliga Bröllopet i somras), i glaset Nicolas Feuillatte Brut Rosé.

Detta är bara några av rätterna vi åt, förstå vilken magisk start på dagen den blev!!!

Mina kollegor på Plaza Kvinna Malin Lundberg & Jennie Birgmark  var såklart på plats!

På språng (dock fortfarande i strumplästen) 🙂 – dagens outfit blev svart Chanelinspirerad kavaj från Mayla, svarta jeans Mayla och tisha från 2nd Day.

 

3 thoughts on “Onsdagens Champagnefrukost

  1. sahra

    Champagnefrukostar är man inte bortskämd med. Senast var väl bröllopet och innan dess avslutningen i gymnasiet. Måste genast bli en lyxig mer regelbunden vana för att förgylla tillvaron. Ser sjukt gott ut. Hälsn/Sahra

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.