Nattliga hårkurer som ger håret en rejäl återhämtning och räddar håret under torra, kalla perioder är min senaste hår-favoritprodukt!

Jag har testat lite olika varianter under en period och just  nu kan jag verkligen rekommendera dessa:

SashaJuan lanserade för någon månad sedan en Overnight Hair Repair som innehåller bla alger. Pris 560kr. Jag använder den även som daglig leave in -produkt då jag inte upplever att den gör håret ”fett” alls. Produkten säljs både i salongen och i webshopen! (Dock minus för det dyra priset).

Kerastase Sérum Nuit har jag använt i flera år, en produkt som gör underverk för håret under natten. Perfekt för torra, tjocka hår! Säljs endast i salonger och kostar runt 300kr om jag ej minns fel.

Ett perfekt budgetalternativ om det är skralt i plånboken är Dove Repair Therapy Overnight Créme innehåller fiber actives som sägs återhämta en hel månads proteiner genom bara en natts användning. Pris 49kr.

5 thoughts on “Overnight-favoriter just nu!

 1. Åsa

  hej! Brukar titta in lite då och då på din blogg för jag gillar dina tipps. En fråga, har man det kvar i håret över natten och sen sköljer ur eller hur fungerar det. jag använder Joico repair spray efter tvätt, kan rekomendera den helt grym! Men jag blev intresserad av det du vissade, måste nog testa. Tack för en bra blogg! Kram Åsa

  Reply
 2. Shatilla

  Åsa – jag använder dem som en leave in produkt som ej sköljs ur och tycker det är grymt bra för mitt hår!
  Karolina – tyvärr har jag inte testat Maroccan Oil!
  Trevlig Helg, Kram Shatilla

  Reply
 3. Shatilla

  Hej Annette, jag är tyvärr ingen hårspecialist och får nog bolla frågan vidare till min bloggkollega Jessica som är hår & Makeupartist och säkert kan svara på det! Dock fäller jag jättemkt hår själv, speciellt efter att ha ammat två barn och varit gravid (hormoner i kroppen som förändrar hår och hud).

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.