…kom detta paket på posten förra veckan!

20120721-185650.jpg
För en tid sedan beställde jag lite nya skönhetsprodukter från Skincity. Denna gång beställde jag två nya märken som jag tidigare inte testat. Jag beställde bla en handcreme & läppbalsam från Rodial som är ett märke som bla säljs på Harrods och Harvey Nichols i London och som är det största märket i butiken ”Harvey Nichols Beyond Beauty” i Knightsbridge.

Grundaren av märket kommer ifrån Grekland och inriktningen är kombinationen av avancerad teknologi och noggrant utvalda ingredienser från växtriket, ett lyxigt alternativt för dem som inte vill välja kirurgins väg.

20120721-185757.jpg

20120721-185811.jpg
Handcremen doftar ljuvligt och gör händerna silkesmjuka & läppbalsamet innehåller en speciell formula skapad för att ge extra fyllighet och reparera torra och spruckna läppar. Rosenvax och sheasmör vårdar torra läppar medan vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar.

20120721-185843.jpg

Jag testar även just nu Matis Ice Cold Slimming Duo, en Cellulitkur som kombinerar  aktiva cellulitingredienser i höga koncentrationer. Specialutvecklat från de mycket aktiva behandlingsprodukterna för salonger. Fettbrännande (lipolytisk) och uppstramande. Vattendrivande, remineraliserande och fuktighetsgivande. Stärker kapillärerna och skyddar hudens mukopolysackarider. Bättrar cirkulationen och regenerering av skadad vävnad.

Ger en kylande känsla och ska ökar fettförbränningen ytterligare. Nu minsann ska benen får sig en omgång :)!

Matis har även roll-on deo för både män & kvinnor (Pris 219kr) som är väldigt bra!

Jag såg även nu att Skincity har fått in ett av mina favoritmärken La Prairie, deras Skin Caviar-serie är underbar men tokdyr tyvärr!

Just nu kör Skincity erbjudande på just Matis produkter –  Köp 3 valfria Matis-produkter, betala för 2, den billigaste på köpet. Erbjudandet gäller fram till 31/7! Dessutom fri frakt!

4 thoughts on “Som på beställning…

  1. Shatilla

    Hej Thea,
    Har nu använt cellulitprodukterna i 1 vecka, varje dag och jag tycker de är grymma! Både ser & känner skillnad. Jag kan tillägga att jag sprungit varje dag, dvs tränat och smörjs ben och rumpa med produkterna efteråt. Jag tror att bästa kombon mot celluliter även innefattar träning nämligen!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.