5 dagar kvar till julafton, de ni!

Det känns helt overkligt och tyvärr har jag inte riktigt fått den där julstämningen i kroppen ännu trots glöggfester, julmat och julmusik! Det känns som att det kommer bli en mysig helg med familjen med inslag av lite mer mat än vanligt och presenter! Jag jobbar mellandrgarna så någon längre ledighet just nu blir det tyvärr inte.

Idag tänkte jag berätta vad som står på min önskelista…..drömma kan man väl få….:)!

En Céline Luggage Medium Bag i mörkt brunt eller svart.

Fina armband och halsband från Jewel Rocks

Anine Bing for Cooee halsband med ministjärna

Snygga höga stövlar från Primeboots

Varm & mysig vinterjacka, denna från North Face

Snygga anteckningsblock, gärna i orange från Smythson

Snyggaste ankelbootsen är signerade Louboutin

 

En steamer till mina sidenblusar & klänningar

Dessutom vill jag tipsa er om att både på Unicef`s och Rädda Barnens hemsida kan man köpa fina och nyttiga  presenter samtidigt som man gör en god gärning!

 


3 thoughts on “På min önskelista….

  1. Shatilla

    Hej Maria!
    En väninna till mig har denna steamer och är väldigt nöjd! Jag har testat den hos henne och kan bara hålla med. Har sökt på nätet var den säljs då hon köpte den via TvShop men jag har tyvärr inte ännu kunnat lokalisera den mer än på deras egen hemsida!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.