Igår plockade jag fram fuskpäls-västen och invigde min ljusa skinnjacka, nu är det väl ändå vår?!

Cashmerehalsduken från Honeygrey åkte på för trots solsken så var det ganska kallt i skuggan! Jag hade olika möten i stan hela dagen och bestämde mig för att promenera runt så det blev Kungsholmen – Östermalm – City-Kungsholmen, jättehärligt och perfekt promenadväder!

Idag ska jag träffa upp Pernilla och vi ska ha möte med Susanne på Provrummet.se som ska visa hos lite vårnyheter, håll utkik här på Pernillas Värld för vi kommer dessutom snart att ha en tävling i samarbete med Provrummet igen. Sist vi tävlade ut Maggie-klänningarna var intresset väääldigt stort så jag håller tummarna för att vi får massor av fina plagg att tävla ut till er, våra trogna läsare!

Ha en härlig dag!

Fuskpäls Zara, skinnjacka Jofama, jeans Acne, väska Louis Vuitton. Det ser ut som att jag har en cigarett i handen men det har jag INTE, det är nycklarna, jag lovar :)!

3 thoughts on “På språng!

 1. johanna brenner

  Ja nu är det vår, vare sig vädret vill eller inte. Har dock haft min pälsväst hela vintern och tänkte LÄGGA BORT den nu när våren kom…..haha, alla gör vi olika. Ta ck för en bra blogg med mycket bra tips =)
  Hälsningar Johanna

  Reply
 2. Shatilla

  Hahahahaha, Jaa Johanna alla är vi olika :)! Jag har haft tjocka dunjackor hela vintern och lääängtat efter skinnjackor och pälsvästen :)!
  Ha en bra dag och kul att du gillar min blogg!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.