Keyla har fått några supersöta smycken ifrån det svenska smyckesmärket Pearls for Girls.

Jag känner till märket sedan tidigare då jag tittat på deras fina smycken i olika butiker och bla köpt fina armband som doppresenter till vänners barn!

Snygg design, lagom ”gulligt” och prisvärda!

Barnkollektionen innehåller både halsband, armband och fina berlocker! Det är halvädelstenar, kristaller, sötvattenspärlor och fina silverdetaljer som präglar Pearls for Girls kollektioner.

6 thoughts on “Pearls for Girls…

 1. nanna

  Hej Shatilla! Har en fråga till dig 🙂
  För en tid sen så skrev du i bloggen om jumpsuit fr H&M! Jag har kollat i massor av butiker i sthlm men kan inte hitta den någonstans! Tyckte den såg så himla fin ut och skulle verkligen vilja ha en! Så frågan är om du vet NÄR och OM dom kommer i butik!? Har nämligen bara hittat dom på H&Ms hemsida där det bara finns i stl XL kvar att beställa:-(
  Tack för en bra och inspirerande blogg!
  Mvh Nanna

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Nanna,
  Jag har tyvärr endast hittat dem på H&Ms hemsida och jag kan tänka mig att de sålt slut efter att jag tipsat om dem :). Skämt åsido så vet jag ej om de kommer finnas i butik el endast säljas via nätet!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.