I veckan var jag hos Akademikliniken för en presentation av en ny kombinationsbehandling som de gör för dekolletaget för både yngre och äldre.Många oavsett ålder upplever speciellt efter sommaren att huden i dekolletaget är ojämn, har rynkor, är slapp eller t om har pigmentsfläckar.

Denna kombinationsbehandling som Akademikliniken tagit fram inleds med en peeling med deras egna Bio Nature Orange Peel. Därefter behandlar man med eMax, en maskin som dämpar pigmentsfläckar och stimulerar kollagen och dämpar fina linjer och mindre rynkor på hudytan.

Vill man kan man sedan ge huden en ordentlig fuktboost med hjälp av en injektionsbehandling med Restylane Vital. Den innehåller hyaluronsyra och gör huden mjuk och mer elastisk. En kur som man helst ska göra vid 3 olika tillfällen (1gg/månad) för att få optimal effekt. Avslutningsvis en efterbehandling med en intensivt fuktgivande creme.

I hela behandlingen används Akademiklinikens egna serie Bion Nature-serie, ekologiska produkter som även säljs till eftervården. (Kan bla beställas här).

Jag har inte själv hunnit testat denna behandling men fördelen med den är att den kan användas i ansiktet, på händerna eller andra delar av huden som har samma typ av problematik.

Ett tips är att alltidförsöka komma ihåg att även alltid smörja in dekolletage och händer (På kvällen när jag smörjer in nattcremen eller på morgonen när det är dags att applicera dagcremen), något många ofta glömmer och det är oftast där man ser först ser att man åldrats…

3 thoughts on “Perfekt dekolletage

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.