Åhh, vad jag har letat runt på nätet efter en bra täckbyxa till barnen som både ska funka för vind och vatten och fodrade för att hålla värmen när det börjar bli lite kallare.

Nu har jag hittat 3 bra alternativ som jag tänkte tipsa er om:

Här är en täckbyxor från Mikk-Line med avtagbara hängslen och som är vatten- och vindtäta, de andas och skyddar mot kyla ned till – 25 grader. Pris: 699kr.

Grå överdragsbyxor från Mini A Ture med svarta detaljer, resår i midjan och reflexer. Byxorna är vattentäta, vindtäta och har ventilerande material. Kan tvättas i maskin. Pris 999kr.

Svarta täckbyxor med ställbara hängslen från Helly Hansen. Helly Hansen logga på fram samt vänster ben. Dragkedja och resår i midjan och byxan är lite högre i midjan. Pris: 609kr.

Detta är 3 alternativ som jag tycker funkar både till kille/tjej då de är så neutrala i färgerna och man kan ha en färgklick till jacka eller färgmatcha med någon neutral färg på jacka.

Sorel har även börjat göra urfina vinterskor även för barn? Har inte själv någon erfarenhet av dem på barnskor men är det någon av er som vet om det är en bra barnstövel? Är de lätta/tunga?

Förra året hade mina barn en suverän vinterstäveln från Salomon som var grymt bra, lätt, vattentät och andades. Ska kanske ge mig ut för att försöka hitta dem igen fast i en större strl. Skor nöter barnen på väldigt fort.

Kom gärna med era tips på bra barn-vinterskor i kommentarsfältet!

5 thoughts on “Bra plagg för höst/vinter!

 1. Kerstin

  Jag köpte Sorel till min stora tjej (som är lika gammal som din kille) till vintern. De var inte så tunga som de vi tittade på förra vintern. Det blir spännande att prova. Förra året hade hon Viking och de blev fuktiga och luktade efter halva säsongen.
  För övrigt var jag på Lindex imorse igen och nu fanns det mer saker och jag köpte massor att prova hemma ikväll:) Jag är fin idag i min nya Missoni blus också…

  Reply
 2. Jenny

  Bästa vinterstövlarna är en skoterstövel av märket Polyver. Man kan nästintill vara barfota i dem. Bra barnytterkläder till mkt bra pris hittar man på lager157, googla så kommer du till websidan direkt!

  Reply
 3. Madde

  vi har alltid köpt Viking el ecco gortex till vår son. Han har aldrig varit kall el blöt när vi kommit in, vilket jag tycker är det viktigaste!!! Rekommenderar starkt dessa skor…

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 13 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.