20131021-140244.jpg

Hur fina är inte mina specialbeställda namnbrickor på min älskade familj som svenska smyckesdesignern Emma Israelsson har designat?

20131021-205041.jpg

Jag beställde ett armband med 3 berlocker med namnen Erik, Denzel och Keyla och ett halsband med 2 berlocker med vardera barnens namn på. Varje mynt är unikt skapat i brons och kedjan är en 14K guldpläterad sterlingsilverkedja. Baksidan av myntet är stämplad med e.israelsson och PS23.
Emma är så duktig och gör så fina smycken och jag fick nys om henne via min vän Lotta ”vimmelmamman” Gray som bar ett av Emmas fina armband för ett tag sedan och därefter hittade jag ett stort utbud av olika smycken på hennes hemsida.

För bäst uppdatering och utbud så ska du följa henne på Instagram på emmaisraelssonstockholm men även på hemsidan hittar du utbud, priser etc.

Detta är verkligen en perfekt gåva eller varför inte julklapp till någon du tycker mycket om och vill ge något personligt? Det bästa är att samtidigt som du handlar så bidrar du med pengar till välgörenhet då Emma skänker 10% av pengarna till olika välgörenhetsprojekt. Giving back!

20131022-071347.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.