Även idag har det regnat nästan hela dagen. Jag tog familjen med ut till Tekniska Museet på Djurgården för en liten utflykt och lanseringen av Pippi Långstrump som Nintendo DS-spel.

Vi käkade lunch, lekte i timmar i de olika roliga rummen, testade Pippi-spelet på Nintendon som fanns för utlåning (Spelet fick väl godkänt av Denzel) och hade en riktigt mysig dag.

På promenaden tillbaka till bilen hejjade vi på alla tjejer som idag sprang  Tjejmilen! Bra kämpat om du var en av dem!

Enligt Denzel ett riktigt kul spel där världens starkaste tjej är med om äventyr som fylls  av överraskningar och spännande utmaningar!

Tillsammans med Tommy och Annika ska Pippi hitta alla saker som hennes far bett henne att packa ner inför nästa båtfärd. Sakerna som hon behöver hittar Pippi på de mest konstiga ställen. Och hon måste samtidigt sätta tjuvar på plats, hjälp barn, testa sin Pippi-styrka och leka Pippi-lekar.

Spelet är från 4 år och lanserades i juni. För varje sålt spel skänks 10kr till SOS Barnbyar.

One thought on “Pippi på tekniska…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.