Idag har många presskontor haft öppet hus för medier, stylister & samarbetspartners för att visa upp kommande kollektioner under en gemensam dag. Jag & en kollega tog en sväng till Star PR & Day’s Showroom. Danska Days kommande kollektioner är väldigt fina – vackra mönster och fina kvaliteer. Jeansen säljer väldigt bra i Sverige så nu lanseras fler snygga tvättar i de mest populära modellerna.

Star PR visade som alltid upp massor av vackra kollektioner ifrån en rad svenska & danska smyckesdesigners. En av mina personliga favoriter Emma Israelsson har breddat sin kollektion med både örhängen, nya modeller på ringar och armband. En stor favorit är hennes fina coin-armband som följer med mig jämt!

IMG_9865.JPG

IMG_9866.JPG

IMG_9864.JPG

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.