Stort grattis till finalplatsen Pernilla, du var grym på scen i Andra chansen! Nu håller vi tummarna för att det går hela vägen i Globen :)!

I helgen har jag rensat ut och slängt hudvårsprodukter, hårvårdsprodukter och make up som jag ej använder. Så skönt att bli av med produkter som används för sällan och bara riskerar att samla bakterier och skit :)! För ett tag sen köpte jag naggellacksremover i form av pads, en superbra uppfinning som jag bara kände att jag ville tipsa er som ej upptäckt dessa om!

Removerindränkta våtservetter är perfekta på resor eller när du snabbt behöver få bort avskavt nagellack.  Jag tycker att de är mycket mer effektiva,  luktar kanske anings mycket och känns lite uttorkande men vinner ändå i längden. Jag köpte mina på Åhlens men vet att även en del dagligvarubutiker och NK säljer remover i form av våtservetter, pads eller dippburk!

Något som jag även använder sedan en tid tillbaka är ansiktsvatten i pumpform, smidigt, enkelt och man slipper använda pads. Du bara sprayar ansiktet och låter det torka. Märken som utveckat sina ansiktsvatten åt detta håll är bla Yves Rocher och Mette Picaut.

Detta trosskyddsetui kanske inte är det absolut nödvändigaste men visst är de fina? Praktiskt för resan ,väskan eller bara som förvaring i badrumsskåpet. Askarna följer med utan extra kostnad när du köper bindor eller trosskydd från Libresse. Dock finns dem endast i begränsad upplaga i livsmedelsbutikerna. Jag gillar smarta förpackningar som förenklar, håller rent och dessutom är snygga :)!


 

 

4 thoughts on “Praktiskt och bra….

 1. http://erica.myshowroom.se

  Superkul var det att pernilla gick vidare!
  Askarna var ju helt ljuvliga, känns nästan fel att det ska vara trosskydd i dem, varför inte små mintkarameller eller nåt annat trevligt??=)

  Kram Erica

  Reply
 2. Ebba

  Mitt tips är att köpa en tom liten sprayflaska på ex. HM el. Åhléns och fylla med vilket ansiktsvatten man använder. Det kan jag varmt rekommendera, super skönt och fräscht.
  Må bäst!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 11 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.