Imorgon är det dags för ELLE-galan, årets Modefest på Grand Hotell! Så här ser jag ut just nu, prepp för fullt.

20140116-210133.jpg
Har precis lagt en svart ansiktsmask ifrån Radial som stelnar och som man sedan drar av, superhäftig känsla. Kan behöva all hjälp som kan fås just nu för att skapa lite lyster, ny energi och pigghet i ansiktet.

20140116-210322.jpg

20140116-210336.jpg
Morgondagens outfit blir en brun kostym från Maylas s/s 14-kollektion där byxan har svart revär på sidorna. En ganska nertonad outfit men i år känner jag inte för blingbling eller galastass. Ska fixa håret hos Frasse på Corinne & Friends på lunchen och sen blir det en lååååång kväll på Grand Hotell och efterföljande fest på Fou!
Ser verkligen fram emot denna Modefest som bjuder på mat i världsklass, generöst med dryck och grymma visningar och musik.

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.