Idag startar jag dagen med pressfrukost och invigning av nya Seven for All Mankind-butiken som öppnar på Birger Jarlsgatan i Stockholm (Gamla Louis Vuitton lokalen). Därefter blir det jobb för Mayla och förberedelser för kvällens Sommarmingel i deras showroom.

(Tröja från See by Chloe, byxor H&M).

Har ni vägarna förbi Paris nu i juni (30 maj – 20 juni) kan jag tipsa om att Lexington kommer ha en pop-up store på Galeries Lafayette i Paris. Butiken tillhandahåller hela damkollektionen för sommar 2011 som inkluderar blusar, tunikor, klänningar, jeans, badkläder och strandaccessoarer. Butiken kommer även att ha ett urval Home-produkter. Du hittar pop up-butiken på tredje våningen på Galeries Lafayette, Boulevard Hausmann i Paris.

2 thoughts on “Pressfrukost Seven for All Mankind

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.