Jag måste bara tipsa er om en grym jacka som fortfarande finns här bla, det är en vävd funktionsjacka som jag hittade i höstas hos Puma. Snygga detaljer, Huva med reglerbar, elastisk dragsko med stopper både i framkant och mitt bak på huvudet som gör att huvan får perfekt passform. Dags att plocka fram nu när det är dags för vårens powerwalks!

Igår blev det ett träningspass hemma, Keyla fick följa med ner och lekte runt medan jag körde ett styrkepass.

20120303-213425.jpg

Uppvärmning! Jag har nya träningskläder från Puma som alltid piggar upp när man ska komma igång med träningen. Funktionströja som även funkar när man springer ute samt vindtäta överdragsbyxor som är perfekta nu när det fortfarande är lite kyligt ute, de är tighta och slim fit vilket är bra när man löptränar. Dessutom så är det så kallt i vår källaren att jag inte skulle kunna tänka mig att träna i linne och kortbyxor där.

20120303-213356.jpg

Tights, funktionströja och skor från Puma.

20120303-213454.jpg

– Mamma, är du klar snart? 🙂

OBS! Ni missar väl inte veckans tävling här på Pernillas Värld, där ni har möjlighet att vinna ett träningspass & lunchdate med Pernilla och mig på Sturebadet den 16 mars! Ni tävlar här!

2 thoughts on “Träning!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.