IMG_9769.JPG
Sedan efter sommaren har jag upplevt att min hy har blivit så dålig, helt plötsligt så har jag fått finnar, fet hy och ”dålig kvalité” i ansiktet. Jag har aldrig tidigare haft några större problem med acne, utslag, rodnader i ansiktet men jag upplever en ordentlig förändring sedan några månader tillbaka. Jag har gjort ansiktsbehandling och tagit hjälp av experter för råd. Min räddning de senaste 6-8 veckorna är dessa produkter från Clarins. En skön peeling som tar bort döda hudceller och rengör på djupet, en skön ansiktsmask som lugnar och även den verkar på djupet. Ansiktsoljan har jag använt både dag och natt. Helt ljuvlig! Jag älskar Clarins hudvård och läppstift och återkommer ofta till deras produkter.
Nu är dessa produkter snart slut. Huden har blivit bättre i perioder. Min vän Lotta att tipsat mig att testa Exuviance. Ett för mig helt nytt varumärke. Återkommer inom kort med mer info och vilka produkter!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.