reima reima1

Sakta men säkert har det inhandlats vinterkängor till barnen och varma ytterplagg. Än så länge dröjer den värsta vargakylan och för min del får den gärna utebli helt. Dock så tror jag inte att vi har sådan tur i Sverige. Vintern kommer tids nog och lite mysigt är det såklart om det blir snö till jul. Inte minst för stämningens skull.

För någon månad sedan så scannade jag i alla fall webshopparna för bästa ytterplaggen i vinter till barnen, slitstarka overaller och överdragsbyxor stod på inköpslistan. Didriksson har jag kört några vintrar på barnen men kvaliten håller oftast inte mer än en säsong, sen är det hål på knäna eller nertill. Därför bestämde jag mig för att hitta något nytt.  Reima är ett märke som jag har sett på flera ställen men aldrig testat. Tidlös design, kvaliten verkar rejäl och kollektionerna och designen har verkligen utvecklats för varje säsong. Via hemsidan hittade jag ett ganska stort utbud men olika färger, design och varianter på jacka/byxa set eller overall. Dessutom fyller de hela 70 år i år!

Dessa är mina favoriter just nu:

reima reima1

 

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.