Ren mineralmakeup har snabbt blivit poppis, det svenska märket IDUN Minerals är ett av dessa märken som satsat på högrenade mineralerna, helt fria från tillsatsämnen eller allergiframkallande ämnen så som krom och nickel. De har positionerat sig som ett ”life style” make-up märke.

Vi är väldigt medveten om vad vi stoppar i oss, ekologisk mat utan tillsatser har blivit standard i alla mataffärers utbud. Då är det oundvikligt att vi börjar fundera över vilka tillsatser vi lägger på vårt mest utsatta område, d.v.s. huden, ögonen och ansiktet. Allt som läggs på huden går in i kroppen. Allt vi förbrukar i kroppen, syns i huden. Alltså är balansen viktig. Det räcker inte med att äta hälsosamt om vi sedan tillför gifter på annat sätt. Liksom det inte räcker med att använda giftfria sminkprodukter och sedan äta ohälsosamt.

Jag har använt mineralpuder/rouge sedan några år tillbaka men har nyupptäckt Idun. I deras sortiment har jag nu även hittat mascara, läppglans, ögonskuggor och solpuder.

20140529-113448-41688674.jpg

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.