Imorgon bär det av till London för en kort tjejresa med trevligt sällskap.  Det ska bli jätteroligt att komma iväg och framförallt ska vi ta oss förbi världens största skobutik på Selfridges som jag skrev och berättade om förra veckan.  Ser även fram emot god mat, vin, få sova en hel natt och  en traditionell, engelsk afternoon tea med en fashionkänsla på The Berkeley Hotel….. Jag lovar att berätta mer och framförallt ska jag visa er vad jag menar när vi är tillbaka…

Vi hittade flera bra Londontips här, bla fixade vi tågbiljetterna från Gatwick till city via deras webshop här hemifrån Sverige, supersmidigt!

Nu måste jag hinna packa, fixa och förbereda det sista då flighten går supertidigt imorgon bitti.

2 thoughts on “Resfeber!

 1. Jenny i England

  Hej Shatilla…. hoppas att du mar bra. Det var lange sen jag skrev har!

  Jag har precis skrivit pa Pernillas sida att glom inte kolla in Molton Brown produkterna (deras flytande tvalar e jatte underbara) samt Jo Malone… hennes butik nara fina hotell och restaurangen Claridges e fin och hennes produkter e helt gudomliga…

  Bon Voyage!
  Kram

  Reply
 2. Ola

  It’s really a cool and useful piece of info.
  I’m satisfied that you simply shared this helpful info witfh us.
  Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + arton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.