Den rosa månaden är inledd & det finns massor av produkter att köpa för att stödja bröstcancerforskningen i Sverige under oktober månad. Här kommer några roliga tips!

På bla Rosa Bandets sida hittar du en lista med produkter – allt från disktrasor och cremer till rattmuffar och hårverktyg – där en del av vinsten går till bröstcancerforskningen.

Självklart finns det massor av andra ”rosa produkter” som även är med och skänker bidrag under denna månad, en av mina favoritnagellack ESSIE lanserar sitt lack ’we’re in it together’, ett krämigt rosa med lite lätt skimmer. För varje lack som säljs här i Sverige går 8,40 kr till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO. Säljs bla  hos Kicks för 129 kr.

One thought on “Rosa Månaden är inledd…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.