Ikväll blir det fest, ingen vanlig söndagsfest utan Smokingfest i ljusgården på NK. Dags att fira att couturen återinförs innanför NK`s väggar igen, så himla kul! Denna gång genom Rosenrummet som gör en unik satsning på couture genom ett samarbete med Lars Wallin och Fadi el Khoury.

Lars Wallin & Fadi el Khoury kommer att sy upp en särskild ”made to measure”-kollektion med färdiga plagg och klänningar som kommer att säljas exklusivt på NK, dessutom kommer de även att kunna erbjuda skräddarsydd couture i samarbete med Rosenrummet.

20120316-203108.jpg

Vackra kreationer signerade Lars Wallin.

20120316-203138.jpg

Duktiga Fadi el Khoury har skapat sin debutkollektion för Rosenrummet.

Made to Measure består av en färdig kollektion plagg där kunden väljer färg, storlek och ibland tyg på en redan befintlig modell som sedan sys efter kundens mått. Prisintervallet på denna kollektion ligger på 5-35 000kr.

Den som beställer ett coutureplagg får en unik kreation som ingen annan har och som sys upp exakt efter kundens mått och önskemål. Couture kan kosta från 30 000kr upp till flera hundra tusen kronor beroende på modell och tygval.

Louise & Lisa som grundat Rosenrummet tillsammans med Fadi och Lars!

Om Rosenrummet:

Rosenrummet öppnade på NK hösten 2010 och är en privat lounge som erbjuder stilkonsultation, personal shopping samt spabehandlingar. Tjänsterna riktar sig till både män och kvinnor.

Vad tror ni om kvällens outfit? Grön klänning från Greta, väska vintage och beiga pumps från Louboutain!

20120317-210906.jpg

20120317-210927.jpg

One thought on “Rosenrummet lanserar couture

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + femton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.