Helgen har sprungit iväg i ett rasande tempo ovch vips så var det söndagkväll igen! Vi har haft fullspäckat schema med pappabesök från Växjö, 30-årsfirande av Emma och middag hos fina familjen Sparrings!

Pernilla gjorde ett fantastiskt framträdande i lördags och jag kan faktiskt inte fatta att hon inte gick direkt till Globen, låten är en riktig schlagerdänga som jag tycker att låtarna i Melodifestivalen ska vara och hon var smashing-snygg!! Vi håller tummarna och telefonerna redo för lördag Pööörni!!!

Om ni har vägarna förbi Make Up Store så kan jag tipsa om superroliga parfymflaskor med texter på förpackningen som är utformade som små kontaktannonser. En perfekt gå-bort-present eller varför inte köpa en till sig själv? Priset är 395kr och några av namnen är: Your Valentine, All through genuine, Champion deluxe, Twenty forever, The trophy, fashionable lifestyle, Holiday luxury och Less is more. Sååå fina (Dock verkar de inte finnas med på deras hemsida tyvärr)!

 

”Twenty Forever”

2 thoughts on “Så var det söndagkväll igen…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton − sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.